by itu - saunahattukauppa.fi - byitu.fi @ byitu.fi - 040 37 151 30 - Info in English

Ostoskori

by itu

201. Satu-saunahattu Kun ketuttaa - tilauksesta hinta alk.

$ 89.08
sis. 24 % ALV

Toimitus 2-5 arkipäivää

Tekotapa:
Käsin huovutan, näin syntyy saumaton saunahattu

Materiaali:
100 % kotimainen suomenlampaanvilla, hengittävä, lämpöeristävä ja luonnostaan antibakteerinen, lisäksi tiettyyn pisteeseen asti kosteutta, hajua ja likaa hylkivä.

Huovutan luontoystävällisellä kotimaisella saippualla.

Villan värjäysväri:
Greener Shades GOTS-standardin mukaisilla väreillä  - väri kiinnitetty sitruunahapolla. 

Villan alkuperä:
Isokummun lammastilalta (luomu lammastila), joka on pesty Isokummun kehräämön omassa pesulassa lanoliini ystävällisesti, Karstattu Isokummun kehräämöllä ilman karsta öljyä.

Pään mittaus
Saunaan tai paljuun oma tuloksesi + 1-2 cm
Avantoon n. 0,5-+ 1 cm 

Koot ovat seuraavasti:  
n. 38-43 cm = XXS
n. 43-54 cm = XS
n. 54-57 cm = S      
n. 57-60 cm = M      
n. 60-63 cm = L     

Yksi saunahattu mukautuu seuraavasti eri kokoihin, esimerkiksi koko L:
n. 60-63 cm L reunat alhaalla
n. 57-60 cm M  takaa reuna käännetty
n. 54-57 cm S reunat käännettynä  

Hoito- ja pesuohje:
Lampaanvilla on ns. itsepuhdistuvaa, likaa, hajua ja kosteutta hylkivää ja ennen kaikkea luonnostaan antibakteerinen materiaali, joten tuuletus riittää. Lumipesu tai pakottavassa tarpeessa vesipesu kädenlämpöisellä kevyesti villanpesuaineella, huuhtelu, kierrä kuivaksi ja muotoile märkänä pään mukaan ja laita kuivumaan. Tarkemmin kotisivuilla byitu.fi > Hoito- ja Käyttöohjeet

Värikartta - Kainuunharmas ja suomenlampaanvillat. Huomioi että mm. laitteet ja kuvausolosuhteet vaikuttavat värien tosioihin ja värjätyissä villoissa jokainen värjäyserä tuo oman tuloksensa. Värit suuntaa antavia. Myös villan väri voi vaihdella samallakin lampaalla mm. kehruu ajankohdasta riippuen.

1. Väri = pääväri, ns. pohjaväri jolla teksti - kansikuvassa I02 Hopea
2. Väri - reuna ja huippu & lenkki - kansikuvassa Kallio

Teksti on kaunokirjoitus/tekstaus risteytystä tekstin mukaan "kaunotekstausta", joka on tarkoituksella "pehmentämässä" viestiä.

Info:
Saunahatussa on ripustuslenkki. Tässä Sauna-mallissa se on saunahatun yllä, kun taas Isokummun Sauna mallissa se on takana alareunassa - tämä onkin sitten se ainoa ero näissä kahdessa mallissa.
Materiaalin vahvuus voi vaihdella tuotteessa koska käsityötä, vaikka jostain kohtaa saattaa kuultaa valo läpi, se ei heikennä tuotteen toimivuutta.

Saunahattu toimii myös paljussa/kylpytynnyrissä, avantouinnilla ja vaikka suojana sille kesäiselle auringolle olit sitten vain rannalla, kadulla taikka heinäpellolla.

Lisää saunahatuista saunahattu.info sivulta

Toimitusaika:
n. 1 vko/saunahattu jos ei jonoa. Toimitusaika on hyvä tarkistaa tilauksen yhteydessä. Käsin huovutettu saunahattu kuivuu n. 1-2 vuorokautta. Värjään villan itse hyvin pienissä erissä, joten jos isommasta erästä kyse aikataulusta kannattaa kysyä. Samoin varmistaa että villaa on riittävästi.

Toimitus- ja maksuehdot: Linkit sivun alaosassa

Valmistettu käsin huovuttamalla Suomessa. Mouhijärvi - Sastamala.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi
Muut vaihtoehdot