by itu - saunahattukauppa.fi - byitu.fi @ byitu.fi - 040 37 151 30 - Info in English

Ostoskori

by itu

T214. Lotten-logo saunahattuihin - tilauksesta kpl hinta alk.

$ 40.09
sis. 24 % ALV

Tekotapa:
Käsin, huovutuksen yhteydessä kiinnitän esivalmistetun logon saunahattuun, näin saadaan saunahattu pysymään saunahattuna ja parhaiten pinnassa pysyvä logo. Jälkeenpäin neulahuovuettu saattaa irrota.

Jokaisen logon aloitan alusta - ei ole ns. aloituskuljua, jotia esim. painamalla tai brodeeremalla tehdyissä - nuo toki eivät sovi saunahattuun.

Kaikki logot eivät sovellu huovutettavaksi - tarkistan tämän ennen tarjouksen antamista. Huovutuksessa villakuidut kietoutuvat toisiinsa joka asettaa omat rajansa onnistuneelle logolle.

Valmistan yhden logon ennen päätöstä - se on ennen saunahattuun huovuttamista, jolloin suuntaa antava - tämän jälkeen sitova tilaus.

Logollisilla saunahatuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Kaikki siis käsityönä ja viivasuoraa jälkeä en lupaa vaan tunnistettavan logon huovutuksen ehdoilla.

Materiaali:
100 % kotimainen suomenlampaanvilla, hengittävä, lämpöeristävä ja luonnostaan antibakteerinen, lisäksi tiettyyn pisteeseen asti kosteutta, hajua ja likaa hylkivä.

Huovutan luontoystävällisellä kotimaisella saippualla.

Villan värjäysväri:
Greener Shades GOTS-standardin mukaisilla väreillä - väri kiinnitetty sitruunahapolla.

Värikartta - Kainuunharmas ja suomenlampaanvillat. Huomioi että mm. laitteet ja kuvausolosuhteet vaikuttavat värien tosioihin ja värjätyissä villoissa jokainen värjäyserä tuo oman tuloksensa. Värit suuntaa antavia. Myös villan väri voi vaihdella samallakin lampaalla mm. kehruu ajankohdasta riippuen.

Villan alkuperä:
Isokummun lammastilalta (luomu lammastila), joka on pesty Isokummun kehräämön omassa pesulassa lanoliini ystävällisesti, Karstattu Isokummun kehräämöllä ilman koneöljyä.

Hinnoittelu:
Hinta riippuu aivan logosta ja sen monimutkaisuudesta - ID logo on tuon lähtöhinnan mukainen. Hinta yksivärisistä alkaen (luonnonsävyt sekä värjätylle logolle)

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi
Muut vaihtoehdot