Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota
Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota
by itu

Saunahattu ohje - design by itu Tanka-saunahattu Laavu ja Kota

Tuotetta rajoitettu erä.

Tämä ohje on kaksi säikeisestä hahtuvasta käsin neulottuna ja pesukoneessa huovutettavana

0,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 81 kpl
Toimitusaika 0 - 2 työpäivää

Ohjeellinen ohje. Villan huopuvuuteen vaikuttaa hyvin moniasia, kuten onko se mm.: kevät-, syksy-, tai jopa välikerinnästä, lampaiden syömä ravinto ja tietenkin rotu. Villan käsittelyt, mitä vähemmän sen parempi. Tässä luonnon värinen huopui enempi ja värjätty vähempi, ero noin yhden kokoluokan. Pesukoneessa huopumiseen vaikuttaa lämpötila, linkouskierrokset sekä täyttöaste.

Tässä ohjeen neuleessa on käytetty 2-säikeistä Pirtin Kehräämön Hahtuvaa (tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, sattui vaan olemaan ko. materiaalia, ja se on yleisesti saatavilla) – eli kiekko muodossa oleva hyvin herkästi katkeileva lanka, eli malttia. Toki Langan jatkaminen on helppo – hivenen limittäin (2-3 cm) ja pyöräytä käsien välissä sen verran että saat neuleeksi, huopuminen hoitaa lopun.

Koko:
Tämä ohjeistus tuottaa
n. 60 cm eli M-kokoisen (luonnon värisestä hahtuvasta) ja
n. 63 cm eli L-kokoisen (värjätystä hahtuvasta).

Kokoon vaikuttaa myös neulojan käsiala – tämä on siis ohjeellinen ja vain kokeilemalla löytyy se paras ja oma koko. Neulomisen iloa ja hyvä löylyjä t. Saunahattu-Itu

Mallitilkku 10x10 cm – leveys 11 silmää ja korkeus 18 kerrosta.
 
Tarvitset:  
1 hahtuvakiekko n. 120-150 g  
7 mm pyöröpuikko (60 cm)
7 mm sukkapuikot (pyöreään malliin)
hakaneuloja tai muita neuleen merkki härpäkkeitä
parsinneula
ompelulanka ja neula  
muovikassi pyykinpesukoneen
malttia

Ohje on koeneulottu, mutta jos havaitset kummatusta niin ole yhteydessä - Kiitos
Vaihtoehto hahtuviin tai lankoihin ei ole testineulottu joten se selviää vain kokeilemalla.

Arvostelut 0 arvostelua
Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Rastat
2,00 €

Valmiisiin saunahattuihin neulahuovuttamalla tai toki huovutuksen yhteydessä.

0,50 €

Tämä vain huovutuksen yhteydessä tehtäessä, eli tilauksesta huovutettaviin saunahattuihin

15,00 €

Huovutuksen yhteydessä lisättävä ripustuslenkki, eli vain tilauksesta huovutettaviin.

5,00 €

Valmiisiin saunahattuihin jälkikäteen ommeltava ripustuslenkki 100 % pellavaa ja 100 % pellavalangalla ompelen kiinni.

5,00 €

Pääsääntöisesti huovutuksen yhteydessä lisättävät - poikkeus on mallit esim. Vihta Vetreä jonka sidontalenkin väliin saa jälkeen päin lisättyä.

7,50 €

Pääsääntöisesti huovutuksen yhteydessä lisättävät - poikkeus on mallit esim. Vihta Vetreä jonka sidontalenkin väliin saa jälkeen päin lisättyä.

10,00 €

Pääsääntöisesti huovutuksen yhteydessä lisättävät - poikkeus on mallit esim. Vihta Vetreä jonka sidontalenkin väliin saa jälkeen päin lisättyä.

2,50 €

Haluatko kuvion saunahattuusi, taikka kolmiulotteisen koristeen.... nämä kaikki vaihtoedot löytyvät nyt täältä