Satu-saunahattu Saunaperinne Saimaannorppa valmistetaa tialuksesta
Satu-saunahattu Saunaperinne Saimaannorppa valmistetaa tialuksesta Satu-saunahattu Saunaperinne Saimaannorppa valmistetaa tialuksesta Satu-saunahattu Saunaperinne Saimaannorppa valmistetaa tialuksesta Satu-saunahattu Saunaperinne Saimaannorppa valmistetaa tialuksesta Satu-saunahattu Saunaperinne Saimaannorppa valmistetaa tialuksesta
by itu

Satu-saunahattu Saunaperinne Saimaannorppa valmistetaa tialuksesta

Yksi ylitse muiden - design by itu käsin huovutettu - Satu-saunahattu - saunahatussa on itua - helppo, hauska, hyödyllinen

99,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 150 kpl
Toimitusaika 0 - 5 työpäivää

Lahjoitan jokaisesta myydystä Satu-saunahattu Saimaannorppa tai Kuutti 2,00 € Suomen luonnonsuojeluliitolle norpan suojelutyöhön, lahjoitus menee lyhentämättömänä.

Tekotapa:
Käsin huovutettu saumaton saunahattu. 

Materiaali:
100 % kotimainen lampaanvilla, hengittävä, lämpöeristävä ja luonnostaan antibakteerinen. värjätty vai luonnon väri - Kehräämö Mustalammas tai Pirtin kehräämö Oy  

Koot:
n. 38-43 cm XXS
n. 43-54 cm XS
n. 54-57 cm S
n. 57-60 cm M  
n. 60-63 cm L
n. 63-66 cm XL

Hoito- ja pesuohje:
Lampaanvilla on ns. itsepuhdistuvaa, likaa ja kosteutta hylkivää ja ennen kaikkea luonnostaan antibakteerinen materiaali, joten tuuletus riittää, yksin kertaisimmillaan jätä lauteille lepäämään mutta huolehdi ettei kierähdä kiukaalle.

Vaikka villa onkin ns. paloturvallinen materiaali (syttymispiste tuplat puusta, pellavasta).

Lumipesu tai pakottavassa tarpeessa vesipesu kädenlämpöisellä kevyesti mäntysuopaliuoksella, huuhtelu, kierrä kuivaksi ja muotoile märkänä pään mukaan ja laita kuivumaan. Katos hoito-ohje video.

Miksi saunahattua käytetään?
- Saunahattu suojaa huopahattu suojaa korvat ja koko pään löylyn kuumuudelta.
- Haihtumin pään kautta tasaantuu, joka on hyvä etenkin, jos riski verenkierto- ja tai sydänsairauksiin.
- Suojaa hiuksia, käsiteltyjä ja luomuja – kaksihaaraisten synty hidastuu
- Hoitoaineen vaikutus tehostuu.
- Saattaa helpottaa saunanjäkeistä päänsärkyä. Tähän vaikuttaa myös nesteytys ja saunan ilmastonti.

Info:
Materiaalin vahvuus voi vaihdella tuotteessa koska käsityötä, vaikka jostain kohtaa saattaa kuultaa valo läpi, se ei heikennä tuotteen toimivuutta.

Saunahattu toimii myös paljussa/kylpytynnyrissä, avantouinnilla ja vaikka suojana sille kesäiselle auringolle olit sitten vain rannalla, kadulla taikka heinäpellolla.

Huom:Numerokoodien edessä olevat kirjaimet P = Pirtin Kehräämön villoista ja M = Kehräämö Mustalampaan villoista.

Tilaus:Valitse valikoista väritoiveet (esim. toinen väri = reuna). Huomioi, että värjäyserissä, kuvausolosuhteissa ja laitteella joilla kuvia tarkastelee esiintyy sävyeroja. Värivaihtoehtoja on kaikkiaan yli 50 ja lisään kuvia sen mukaan kun valmiita vaihtoehtoja on byitu.fi sivuilla värikartoista voit valita mieluisat värisi. *) etenkin näissä väreissä saattaa olla joskus pidempikin aika ettei ole kehräämöllä - tarkista ennen tilausta jos väritoiveesi on *) merkitty - myös muissa väreissä toisinaan saattaa esiintyä piempiä odotus aikoja. 

Toimitusaika:n. 1 vko/saunahattu jos ei jonoa. Toimitusaika on hyvä tarkistaa tilauksen yhteydessä.

Toimitus- ja maksuehdot: Linkit sivun alaosassa

Valmistettu käsin Suomessa. Mouhijärvi - Sastamala.

Arvostelut 0 arvostelua
Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Lisää villaa