Satu-saunahattu Valkoinen villakoira - M
Satu-saunahattu Valkoinen villakoira - M Satu-saunahattu Valkoinen villakoira - M Satu-saunahattu Valkoinen villakoira - M Satu-saunahattu Valkoinen villakoira - M Satu-saunahattu Valkoinen villakoira - M Satu-saunahattu Valkoinen villakoira - M Satu-saunahattu Valkoinen villakoira - M
by itu

Satu-saunahattu Valkoinen villakoira - M

Tuotetta rajoitettu erä.

Yksi ylitse muiden - design by itu käsin huovutettu - Satu-saunahattu - saunahatussa on itua - helppo, hauska, hyödyllinen

129,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Tekotapa:
Käsin huovutettu saunahattu. "Korvakarvat ja tukka" neulahuovutettu kuohkeen kevyestä - älä nosta tai käsittele näistä kohdista.

Materiaali:
100 % kotimainen lampaanvilla - Pirtin kehrääämö Oy - kansikuva on ns. yleiskuva

Koko:
n. 57-60 cm M 

Hoito- ja pesuohje:
Huopa on ns. itsepuhdistuvaa joten tuuletus usein riittää, yksin kertaisimmillaan jätä lauteille lepääämään. Lumipesu käy myös.

Info:
Saumaton.  Materiaalin vahvuus voi vaihdella tuotteessa koska käsityötä, vaikka jostain kohtaa saattaa kuultaa valo läpi, se ei heikennä tuotteen toimivuutta. Ajatus on simppeli, huopahattu suojaa korvat ja koko pään löylyn kuumuudelta. Saunominen on miellyttävämpää ja hauskempaa. Saunahattu suojaa lookkiasi, oli se sitten "kekkos-tyylinen", iloisesti/tyylikkäästi värjätyt, tai muuten käsitellyt hiukset. Se saa väripurkissa luvatun kiillon kestämään pidempään ja hidastaa ilkeiden kaksihaaraisten syntyä. Saunahatusta monet ovat saaneet apua esim. saunomisen jälkeiseen huonovointisuuteen. Lääkärit ovat jopa määränneet potilailleen saunahatun käytön jos he ovat riskiryhmässä sydämmen-/verenkiertohäiriöille. Saunahattu toimii myös paljussa/kylpytynnyrissä, avantouinnilla ja vaikka suojana sille kesäiselle auringolle olit sitten vain rannalla, kadulla taikka heinäpellolla.

HUOM. Älä nosta "tukasta" - se on neulahuovutettu kiinni ja pysyy matkassa mukana mutta ei ole tarkoitettu "nostokahvaksi"

Katso täältä Villakoiran kehitystarina "koiranäyttely" Instlive-tallenne 

Valmisetettu käsin Suomessa Mouhijärvi - Sastamala.

Arvostelut 0 arvostelua
Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Lisää villaa