Satu-saunahattu Haikku L - P07 Hihgland ylämaankarja
Satu-saunahattu Haikku L - P07 Hihgland ylämaankarja Satu-saunahattu Haikku L - P07 Hihgland ylämaankarja Satu-saunahattu Haikku L - P07 Hihgland ylämaankarja Satu-saunahattu Haikku L - P07 Hihgland ylämaankarja Satu-saunahattu Haikku L - P07 Hihgland ylämaankarja Satu-saunahattu Haikku L - P07 Hihgland ylämaankarja Satu-saunahattu Haikku L - P07 Hihgland ylämaankarja Satu-saunahattu Haikku L - P07 Hihgland ylämaankarja
by itu

Satu-saunahattu Haikku L - P07 Hihgland ylämaankarja

Tuotetta rajoitettu erä.

Käsin huovutettu 100 % kotimaista lampaanvillasta - helppoon ja rentoon saunomiseen

129,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Tekotapa:
Käsin huovutettu saunahattu

Materiaali:
100 % kotimainen lampaanvilla Pirtin kehräämö

Koko:
n. 60- 63 cm - L - tämä yksilö on reilu

Hoito- ja pesuohje:
Huopa on ns. itsepuhdistuvaa joten tuuletus usein riittää, yksin kertaisimmillaan jätä lauteille lepääämään. Lumipesu tai pakottavassa tarpeessa vesipesu kädenlämpöisellä kevyesti mäntysuopaliuoksella, huuhtelu, kierrä kuivaksi ja muotoile märkänä pään mukaan ja laita kuivumaan. 

Info: Saumaton.  Materiaalin vahvuus voi vaihdella tuotteessa koska käsityötä, vaikka jostain kohtaa saattaa kuultaa valo läpi, se ei heikennä tuotteen toimivuutta. Ajatus on simppeli, huopahattu suojaa korvat ja koko pään löylyn kuumuudelta. Saunominen on miellyttävämpää ja hauskempaa. Saunahattu suojaa lookkiasi, oli se sitten "kekkos-tyylinen", iloisesti/tyylikkäästi värjätyt, tai muuten käsitellyt hiukset. Se saa väripurkissa luvatun kiillon kestämään pidempään ja hidastaa ilkeiden kaksihaaraisten syntyä. Saunahatusta monet ovat saaneet apua esim. saunomisen jälkeiseen huonovointisuuteen. Lääkärit ovat jopa määränneet potilailleen saunahatun käytön jos he ovat riskiryhmässä sydämmen-/verenkiertohäiriöille. Saunahattu toimii myös paljussa/kylpytynnyrissä, avantouinnilla ja vaikka suojana sille kesäiselle auringolle olit sitten vain rannalla, kadulla taikka heinäpellolla.

Samistuote - design by itu - Handmade in Finland

Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Lisää villaa