Sauli-saunahattu Alpakanvillasta - valmistetaan tilauksesta
Sauli-saunahattu Alpakanvillasta - valmistetaan tilauksesta Sauli-saunahattu Alpakanvillasta - valmistetaan tilauksesta Sauli-saunahattu Alpakanvillasta - valmistetaan tilauksesta Sauli-saunahattu Alpakanvillasta - valmistetaan tilauksesta Sauli-saunahattu Alpakanvillasta - valmistetaan tilauksesta Sauli-saunahattu Alpakanvillasta - valmistetaan tilauksesta Sauli-saunahattu Alpakanvillasta - valmistetaan tilauksesta Sauli-saunahattu Alpakanvillasta - valmistetaan tilauksesta Sauli-saunahattu Alpakanvillasta - valmistetaan tilauksesta
by itu

Sauli-saunahattu Alpakanvillasta - valmistetaan tilauksesta

Käsin huovutettu 100 % kotimaista alpakanvillasta - helppoon ja rentoon saunomiseen

159,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 2 kpl

Tekotapa:
Käsin huovutettu saunahattu

Materiaali:
100 % kotimainen alpakanvilla. 

Koko:
n. 43, 54, 57, 60, 63 cm (XXS, XS, S, M, L)

Hoito- ja pesuohje:
Kolme syytä, miksi sinun ei tarvitse pestä alpakka-villatuotteita, sillä se on:
1) antibakteerinen
2) likaa hylkivä ja
3) hajua kestäviä.

Alpakanvilla on antibakteerista: kuitu voi tappaa bakteereja tai hidastaa niiden kasvua. Alpakka-kuitu on teknisesti hiuksia (ei villaa), ja siksi siinä on keratiinia. Keratiinilla on sienilääkkeitä tai antimikrobisia ominaisuuksia. Antibakteeriset ominaisuudet vähentävät vaatteiden hajua ja vaativat vähemmän pesua.

Tuuletus usein riittää, yksin kertaisimmillaan jätä lauteille lepääämään.
Lumipesu, vie saunahattu ulos ja anna sen olla sielle sen aikaa että se mukautuu ulkotilan lämpöön ja sitten vasta lumeen - suuoraan sisältä lämpimänä saunahattuun takeruu lumi, tämä ei ole tarkoitus.

Pakottavassa tarpeessa vesipesu kädenlämpöisellä kevyesti mäntysuopaliuoksella, huuhtelu, kierrä kuivaksi ja muotoile märkänä pään mukaan ja laita kuivumaan. 

Info: Saumaton.  Materiaalin vahvuus voi vaihdella tuotteessa koska käsityötä, vaikka jostain kohtaa saattaa kuultaa valo läpi, se ei heikennä tuotteen toimivuutta. Ajatus on simppeli, huopahattu suojaa korvat ja koko pään löylyn kuumuudelta. Saunominen on miellyttävämpää ja hauskempaa. Saunahattu suojaa lookkiasi, oli se sitten "kekkos-tyylinen", iloisesti/tyylikkäästi värjätyt, tai muuten käsitellyt hiukset. Se saa väripurkissa luvatun kiillon kestämään pidempään ja hidastaa ilkeiden kaksihaaraisten syntyä. Saunahatusta monet ovat saaneet apua esim. saunomisen jälkeiseen huonovointisuuteen. Lääkärit ovat jopa määränneet potilailleen saunahatun käytön jos he ovat riskiryhmässä sydämmen-/verenkiertohäiriöille. Saunahattu toimii myös paljussa/kylpytynnyrissä, avantouinnilla ja vaikka suojana sille kesäiselle auringolle olit sitten vain rannalla, kadulla taikka heinäpellolla.

Huom:
Villojen tuottajien lyhenteet:
JS = JS' Alpacas, Sastamala ja
HH = Humisevan Harjun alpakkatila - Pori

Tilaus:
Valitse valikoista väri. Huomioi, että värjäyserissä, kuvausolosuhteissa ja laitteella joilla kuvia tarkastelee esiintyy sävyeroja. Alpakanvillaa on luonnostaan montaakin eri sävyä, ja valikosta löytyy kulloinkin saatavilla olevat värit. byitu.fi sivuilla värikartoista ja galleriassa olevat kuvat ovat vinkkejä väreistä. Alpakat keritään kerran vuodessa tai kahden vuoden välein, joka vaikuttaa villan saatavuuteen.

Toimitusaika:
n. 1 vko/saunahattu jos ei jonoa. Toimitusaika on hyvä tarkistaa tilauksen yhteydessä.

Toimitus- ja maksuehdot: Linkit sivun alaosassa

Samistuote - design by itu - Handmade in Finland

Arvostelut 0 arvostelua
Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Lisää villaa