Taru-saunahattu 1000 ja Yhden löylyn Turbaani Aurinko Pitsi XXS-L
Taru-saunahattu 1000 ja Yhden löylyn Turbaani Aurinko Pitsi XXS-L Taru-saunahattu 1000 ja Yhden löylyn Turbaani Aurinko Pitsi XXS-L Taru-saunahattu 1000 ja Yhden löylyn Turbaani Aurinko Pitsi XXS-L Taru-saunahattu 1000 ja Yhden löylyn Turbaani Aurinko Pitsi XXS-L Taru-saunahattu 1000 ja Yhden löylyn Turbaani Aurinko Pitsi XXS-L Taru-saunahattu 1000 ja Yhden löylyn Turbaani Aurinko Pitsi XXS-L Taru-saunahattu 1000 ja Yhden löylyn Turbaani Aurinko Pitsi XXS-L Taru-saunahattu 1000 ja Yhden löylyn Turbaani Aurinko Pitsi XXS-L Taru-saunahattu 1000 ja Yhden löylyn Turbaani Aurinko Pitsi XXS-L
by itu

Taru-saunahattu 1000 ja Yhden löylyn Turbaani Aurinko Pitsi XXS-L

Tuotetta rajoitettu erä.

desing by itu - Taru-saunahatun tai saunaturbaani joka on 100 % pellavaa. Napit tuo lisää säätövaraa. Ajatuksellatehty.

44,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Tekotapa:
Saumurilla ja napit ja pitsi käsin. Saunaturbaani - saunahattu - hiusturbaani - pyyheturbaani

Materiaali:
100 % pellava, kivipestypellava kaksinkertainen kangas joka on valmistettu Öko-Tex® Standardin 100 mukaisesti.
Tuotemerkki-lenkki puuvillaa.
Muovi napit.
Pitsi joko puuvillaa tai pellava taikka näiden yhdistelmä

Koko:
Yksi koko joka sopii aika moneen päähän, kierteen tiukkuudella ja kolme nappia varmistaa vielä sinulle ihanteellisen kiinnityskohdan.

Hoito- ja pesuohje:
Pellava kestää kuumankin konepesun, mutta suositus 60 astetta. Suositellaan runsasvetistä pesua, laimennetulla synteettisellä pesulioksella. Huuhtelu runsaalla vedellä. Ei pitkää linkousta, eikä rumpukuivausta. Kivipestypellava ei kutistu, mutta pitsi jonkin verran joten pesun jälkeen venytä pitsi sauma. Kuvissa ennen ja jälkeen kuvat pitsitä. 

Info:
Pellava valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta Öko-Tex 100 standardin mukaisesti. Pellava materiaalina on likaahylkivä ja niillä on ainutlaatuinen antibakteerinen ominaisuus.  Tämä taru on suunniteltu siten että siinä olisi mahdollisimman vähän (likaa keräviä) saumoja. Pitsi-versio on vielä parempi vaihtoehto sillä siinä saumurin sauma on ulkopuolella käainkiinnitetetyn pitsin alle piiloitettu. 

Huom.:
Saattaa kuutistua vielä hieman esikutistuksesta huolimatta, mutta märkänä venyttele muotoonsa. 

design by itu  - handmade in Finland - Sastamala - Mouhijärvi

Arvostelut 0 arvostelua
Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Lisää villaa