Sakari-saunatyynyn päällinen mm. Koivikko valmistetaan tilauksesta
Sakari-saunatyynyn päällinen mm. Koivikko valmistetaan tilauksesta Sakari-saunatyynyn päällinen mm. Koivikko valmistetaan tilauksesta
by itu

Sakari-saunatyynyn päällinen mm. Koivikko valmistetaan tilauksesta

Käsin neulottu 100 % pellavalangasta - helppoon ja rentoon saunomiseen

84,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 10 kpl
Toimitusaika 5 - 14 työpäivää

Tekotapa:  
Käsin by itu-tuplaneuleella neulottu saunatyynynpäällinen -  valitse saunatyyny täältä

Materiaali:
100 % pellavalankaa, pehmenee ja kutistuu jonkin verran ensimmäisissä pesuissa, by itu-tuplaneule toisaalta taas sitten "avautuu" eli kutistuminen voi jäää vähäiseksi. Lappajärven Värjäämö. Langat on värjätty Öko-Tex® Standardin 100 mukaisesti. 

Koko:  
Tyynynpäälinen n. n. 23 x 50 cm (ensimmäisessä pesussa kutistuu jonkin verran) + n 4 cm reunat. Lisäksi noin 100 cm nyörit - esim. voit saunaystävällisiin koukkuihin ripustaaseinään ja saa Sakarista selkänojan. Paino:  n. 1.100 g/m² - vertaa esim kivipestyyn pellavaan joka on esimerkiksi n. 185 g/m² 

Hoito- ja pesuohje:
Pellava on likaa hylkivää joten tuuletuskin voi riittää. Pellava kestää kuumankin konepesun, mutta värien pysyvyyden vuoksi värjäämö suosittelee 25-30 asteista runsasvetistä pesua, laimennetulla synteettisellä pesulioksella. Huuhtelu runsaalla vedellä, liika vesi pois lastalla, älä kierrä tai laskosta. Kuivaa ilmavasti tasolla ta riippuen, mutta vältä auringoa tai liian kuumaa kuivauspaikkaa.

Pellavalla on luonnostaan antibakteerinen ominaisuus. Ensisijaisesti tuuletus mutta myös koneellinen pesu tarvittaessa - kastele ennen pesua (pysyy pesussa mm. sileämpänä) konepesu 60 astetta, ei valkaisua, vältä pitkiää linkousta (lisää ryppyisyyttä) sekä rumpukuivausta. Oio pesun jälkeen ja laita kuivumaan. 

Info:
Pellavatekstiili materiaalina on likaahylkivä ja niillä on ainutlaatuinen antibakteerinen ominaisuus.

Huom:
Konepesussa saattaa kutistua hieman - tai sitten by itu-tuplaneulos löystyä.

Toimitusaika:
Valmistetaan tialuksesta - toimitus aika n. 5 - 14 vrk jos ei ruuhkaa - kannattaa tarkistaa tilanna.

Valitse värit:
Pellavan väri on se jota on enempi eli päissä ja nyörit - raidan väri sitten toisesta valikosta. Jos haluat yksi värisen valitse kummastakin sama väri.

Samistuote - design by itu - Handmade in Finland

Arvostelut 0 arvostelua
Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Lisää villaa