Sanna-Sakari-saunatyyny Koivikko
Sanna-Sakari-saunatyyny Koivikko Sanna-Sakari-saunatyyny Koivikko Sanna-Sakari-saunatyyny Koivikko Sanna-Sakari-saunatyyny Koivikko Sanna-Sakari-saunatyyny Koivikko Sanna-Sakari-saunatyyny Koivikko Sanna-Sakari-saunatyyny Koivikko Sanna-Sakari-saunatyyny Koivikko Sanna-Sakari-saunatyyny Koivikko
by itu

Sanna-Sakari-saunatyyny Koivikko

Käsin neulottu 100 % pellavalangasta - helppoon ja rentoon saunomiseen

99,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Tekotapa:  
Käsin leikattu ja täytetty - saumrilla liitetty yhteen - saunatyyny 
Käsin by itu-tuplaneuleella neulottu  saunatyynynpäällinen 

Materiaali:
Täyte:
Pellavakuitu, n. 320 - 440 g sisätyynyyn tarkasta koosta ja kuitutyypistä riippuen.
Sisätyyny:
100 % pellavakangasta - kivipestystä – ei kutistu enää.  Värit saattavat vaihdella, samaa materiaalia muutoin. Kankaat on valmistettu Öko-Tex® Standardin 100 mukaisesti.
Tyynynpäällinen:
100 % pellavalankaa, pehmenee ja kutistuu jonkin verran ensimmäisissä pesuissa, by itu-tuplaneule toisaalta taas sitten "avautuu" eli kutistuminen voi jäää vähäiseksi. Lappajärven Värjäämö. Langat on värjätty Öko-Tex® Standardin 100 mukaisesti. 

Koko:
Saunatyyny n. 19-20 x 40-43 cm,
Tyynynpäälinen n. n. 23 x 50 cm (ensimmäisessä pesussa kutistuu jonkin verran) + n 4 cm reunat. Lisäksi noin 100 cm nyörit - esim. voit saunaystävällisiin koukkuihin ripustaaseinään ja saaa Sakarista selkänpjan. Paino:  n. 1.100 g/m² - vertaa esim kivipestyyn pellavaan joka on esimerkiksi n. 185 g/m² 

Hoito- ja pesuohje:
Sisätyynyt - tuuletus käytön jälkeen - ei pesukonepesua, joka rasittaa mekaanisesti konetta ja luontoa. Mikäli käsin pesu tarpeen anna kuivua ilmavasti. Pellavalla on luonnostaan antibakteerinen ominaisuus. Tyynynpäällinen:Pellava on likaa hylkivää joten tuuletuskin voi riittää. Pellava kestää kuumankin konepesun, mutta värien pysyvyyden vuoksi värjäämö suosittelee 25-30 asteista runsasvetistä pesua, laimennetulla synteettisellä pesulioksella. Huuhtelu runsaalla vedellä, liika vesi pois lastalla, älä kierrä tai laskosta. Kuivaa ilmavasti tasolla ta riippuen, mutta vältä auringoa tai liian kuumaa kuivauspaikkaa.  Oio pesun jälkeen ja laita kuivumaan. 

Info:
Pellavatekstiili materiaalina on likaahylkivä ja niillä on ainutlaatuinen antibakteerinen ominaisuus.

Huom:
Konepesussa saattaa kutistua hieman - tai sitten by itu-tuplaneulos löystyä.
Kuvassa olevat Saga-saunahattu, Bertil-pesukinnas ja Jenni-saippuatasku tilattava erikseen.

Samistuote - design by itu - Handmade in Finland

Arvostelut 0 arvostelua
Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Lisää villaa