Lyriikka-saunahattu Pärekori Adalmiina Koivu XS valmistettaan tilauk.
Lyriikka-saunahattu Pärekori Adalmiina Koivu XS valmistettaan tilauk. Lyriikka-saunahattu Pärekori Adalmiina Koivu XS valmistettaan tilauk.
by itu

Lyriikka-saunahattu Pärekori Adalmiina Koivu XS valmistettaan tilauk.

Olen käsin neulontu Loru-saunahatun konttineuleella ja käsin hellästi huovuttanut. Saunahatussa on itua.

45,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 8 kpl
Toimitusaika 0 - 5 työpäivää

Tekotapa:
Käsin neulottu ja huovutettu saunahattu

Materiaali:  
100 % kotimainen lampaanvilla - Moisionmäki, Mouhijärvi, Sastamala - Lehdet Kehräämö Mustalammas Oy:n villosita

Koko:
n. 54 cm, XS  korkeus n. 20 cm. 

Hoito- ja pesuohje:
Lampaanvilla on ns. itsepuhdistuvaa joten tuuletuskin saattaa riittää. Mikäli päädyt ääritoimeen niin, pesu kädenlämpöisellä kevyesti mäntysuopaliuoksella, huuhtelu, kierrä kuivaksi ja muotoile märkänä pään mukaan ja laita kuivumaan. 

Info:
Saumaton. Materiaalin vahvuus voi vaihdella tuotteessa koska käsityötä, vaikka jostain kohtaa saattaa kuultaa valo läpi, se ei heikennä tuotteen toimivuutta. Ajatus on simppeli, huopahattu suojaa korvat ja koko pään löylyn kuumuudelta. Saunominen on miellyttävämpää ja hauskempaa. Saunahattu suojaa lookkiasi, oli se sitten "kekkos-tyylinen", iloisesti/tyylikkäästi värjätyt, tai muuten käsitellyt hiukset. Se saa väripurkissa luvatun kiillon kestämään pidempään ja hidastaa ilkeiden kaksihaaraisten syntyä. Saunahatusta monet ovat saaneet apua esim. saunomisen jälkeiseen huonovointisuuteen. Lääkärit ovat jopa määränneet potilailleen saunahatun käytön jos he ovat riskiryhmässä sydämmen-/verenkiertohäiriöille. Saunahattu toimii myös paljussa/kylpytynnyrissä, avantouinnilla ja vaikka suojana sille kesäiselle auringolle olit sitten vain rannalla, kadulla taikka heinäpellolla.

Huom: Rajoitettu erä Aalmiinoja saa vain rajallisen määrän (alkujaan 8 kpl joten esim 4 Adalmiinaa ja 4 Adalmiina Koivua - itse voit päättää kuinka monta kumpaakin jäljellä olevista)

Tilaus: Viestikenttään merkitse haluatko Adalmiinan ihan ilman koivunlehtiä vai sitten Adalmiina Koivun jolloi koivunlehet. 

Toimitusaika: n. 1 vko/saunahattu jos ei jonoa. Toimitusaika on hyvä tarkistaa tilauksen yhteydessä.

Toimitus- ja maksuehdot: Nämä tiedot löydät omalta sivulta, linkki löytyy bannerin alta.

Info 2:
Lähivillasta neulottu ja huovutettu

Unique handmade in Finland design by itu

Arvostelut 0 arvostelua
Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Lisää villaa