Saul-saunahattu HerraLöyly värimix ruskeasisus 2 L
Saul-saunahattu HerraLöyly värimix ruskeasisus 2 L
by itu

Saul-saunahattu HerraLöyly värimix ruskeasisus 2 L

Käsin huovutettu kotimaisenesta "alpakanvillasta" (Kampin Tila, Loppi) design by itu Sauli-saunahattu.

42,00 €
84,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl

Tekotapa:
Käsin huovutettu saunahattu 

Materiaali:
100 % kotimainen "alpakanvilla" (tämän värin villan luovuttajassa on myös laamaa - ei siis täysverinen alpakka villa) - Kampin Tila, Loppi.

Koko: n. 63 cm =  L

Hoito- ja pesuohje: Huopa on ns. itsepuhdistuvaa joten tuuletuskin saattaa riittää. Pesu kädenlämpöisellä kevyesti mäntysuopaliuoksella, huuhtelu, kierrä kuivaksi ja muotoile märkänä pään mukaan ja laita kuivumaan. 

Info: Saumaton.  Materiaalin vahvuus voi vaihdella tuotteessa koska käsityötä. Alpakan villa on kestävää, hienoa, kevyttä ja pehmeää. Villa on myös erittäin hyvin lämpöä eristävää (7 kertaa lämpimänpi kuin lampaan villa, näin kerrotaan), sillä villa on ontelokuitu. Siinä ei ole lanoliinia eikä lampaanvillalle ominaista karheutta, joten sopii mahdollisesti myös monille allergigoille. Ajatus on simppeli, huopahattu suojaa korvat ja koko pään löylyn kuumuudelta. Saunominen on miellyttävämpää ja hauskempaa. Saunahattu suojaa lookkiasi, oli se sitten "kekkos-tyylinen", iloisesti/tyylikkäästi värjätyt, tai muuten käsitellyt hiukset. Se saa väripurkissa luvatun kiillon kestämään pidempään ja hidastaa ilkeiden kaksihaaraisten syntyä. Saunahatusta monet ovat saaneet apua esim. saunomisen jälkeiseen huonovointisuuteen. Lääkärit ovat jopa määränneet potilailleen saunahatun käytön jos he ovat riskiryhmässä sydämmen-/verenkiertohäiriöille. Saunahattu toimii myös paljussa/kylpytynnyrissä, avantouinnilla ja vaikka suojana sille kesäiselle auringolle olit sitten vain rannalla, kadulla taikka heinäpellolla.


Huom. Hinnan alennus johtuu jälkeenpäin tulleesta tiedosta että kyseisen villan kasvattaneessa alpakassa on myös laamaeläintä. joten nimi oikeastaan on Saul-saunahattu

Handmade - Unique - design - by itu


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Lisää villaa