Anneli-sädehtivä alpakka-silkki salmiakki omenankukka
Anneli-sädehtivä alpakka-silkki salmiakki omenankukka Anneli-sädehtivä alpakka-silkki salmiakki omenankukka Anneli-sädehtivä alpakka-silkki salmiakki omenankukka Anneli-sädehtivä alpakka-silkki salmiakki omenankukka Anneli-sädehtivä alpakka-silkki salmiakki omenankukka Anneli-sädehtivä alpakka-silkki salmiakki omenankukka
by itu

Anneli-sädehtivä alpakka-silkki salmiakki omenankukka

Anneli-sädehtivä alpakka-silkki vinojuova vapaalanka huovutettu huivi. Lyhyesti Sähedtivä Anneli on käsintehtä, mutta koneessa huovutettuja.

53,60 €
67,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl

Tekotapa:
Anneli-sädehtivä alpakka-silkki on vinojuova vapaalanka huovutettu huivi. Anneli on käsintehy, mutta koneessa huovutettu. Vinojuova on huivin molemmilla puolilla. Annelit ovat huokoisia/reikäisiä työtavasta riippuen ja se kuuluu huivin ominaisuuteen, jotta huivi olisi mahdollisimman hyvin laskeutuva. Kun kyseessä on käsityö niin huivin vahvuus saattaa vaihdella huivin erikohdissa.

Materiaali:
Annelit ovat Dropsin Brushed Alpaca Silk (77 % alpakka, 23 % silkki) langasta ja sädehdinnän tuo Novitan Säde (58 % akryyli, 7 % polyamidi, 7 % mohair ja 28 % polyesteri) lanka. Brushed Alpaca Silk on luksuslanka, jossa yhdistyvät pehmeä, harjattu alpakka ja hienostuneesti kiiltävä silkki, materiaali sopiiyleensä myös villa-allergikoille.

Koko:
n. 210 x 30 cm. 

Hoito- ja pesuohje:  
Tarvittaessa tuuletus, villa on ns. itsepuhdistuvaa tai käsinpesu hellävaroin  ns. täsmä "tasopesuna", ei nyrkkipyykkinä, huivi saattaa kutistua. 

Huom:
Rullaustekniikasta johtuen huivin toinen pää saattaa olla huopuneempi kuin toinen.

Info:
Annelia voi käyttää myös seinävaatteena tilanjakajana taikka valoverhona. 

Arvostelut 0 arvostelua
Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Lisää villaa