Taru-saunahattu Pellava Pinkkipöllö XL
Taru-saunahattu Pellava Pinkkipöllö XL
by itu

Taru-saunahattu Pellava Pinkkipöllö XL

Tuotetta rajoitettu erä.

Saumuroitu 100 % pellavakankaasta - helppoon ja rentoon saunomiseen saunahattu

10,00 €
25,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 2 kpl

Tekotapa:
Saumurilla ommeltu, jonka jälkeen kertaalleen pesty eli kutistettu. Pesussa käytetty kotimaista Allegro pyykinpesuaineita, ne eivät sisällä zeoliittia, hajusteita, värejä haalistavia aineita eikä säilöntäaineita. Merkki on pienin ompelein kiinnitetty päälikankaaseen, lisäksi ns. silitettävät ovat myös silitetty kiinni.

Materiaali:
100 % pellava, kaksinkertainen. Tuotemerkki-lenkki puuvillaa.

Koko:
66 cm - tiukka 69 cm.
Tämä on Tarun ympärysmitta mitoissani "yleisiä" hattukokoihin +2-3 cm. Eli Itsellä näissä Taruissa koko tiukka 60 on ok, eli n. 5 cm enemmän kuin virallinen hattukoko. Korkeus n. 23 cm käännös avattuna. (virallisissa mitoissa ehkä n. 61-64 cm)
Kaksi kpl kulkee XXS-pakettina

Hoito- ja pesuohje:  Pellava on  tuuletuskin voi riittää.  Taru-saunahattu on suunniteltu siten että siinä olisi mahdollisimman vähän (likaa keräviä) saumoja .Pellava kestää kuumankin konepesun, mutta  merkki joka on pienin ompelein kiinnitetty kestää 30 asteisen konepesun. Suositellaan runsasvetistä pesua, laimennetulla synteettisellä pesulioksella. Huuhtelu runsaalla vedellä.

Info:
Pellava valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta Öko-Tex 100 standardin mukaisesti. Pellava materiaalina on likaahylkivä ja niillä on ainutlaatuinen antibakteerinen ominaisuus.

Huom.:
Saattaa kuutistua vielä hieman esikutistuksesta huolimatta, mutta märkänä venyttele muotoonsa. Näissä on eri pellavakangas kuin S ja M merkityissä, ja nämä eivät ole jäämässä vakkari mallistoon.

Hinnanalennuksen syy, testikappale - poistuva malli - ei jälleenmyyntiin.

Info:
Ajatus on simppeli, huopahattu suojaa korvat ja koko pään löylyn kuumuudelta. Saunominen on miellyttävämpää ja hauskempaa. Saunahattu suojaa lookkiasi, oli se sitten "kekkos-tyylinen", iloisesti/tyylikkäästi värjätyt, tai muuten käsitellyt hiukset. Se saa väripurkissa luvatun kiillon kestämään pidempään ja hidastaa ilkeiden kaksihaaraisten syntyä. Saunahatusta monet ovat saaneet apua esim. saunomisen jälkeiseen huonovointisuuteen. Lääkärit ovat jopa määränneet potilailleen saunahatun käytön jos he ovat riskiryhmässä sydämmen-/verenkiertohäiriöille. Saunahattu toimii myös paljussa/kylpytynnyrissä, avantouinnilla ja vaikka suojana sille kesäiselle auringolle olit sitten vain rannalla, kadulla taikka heinäpellolla.

Samistuote - design by itu - Handmade in Finland

Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua
Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Lisää villaa