Sauli-saunahattu Herra Löyly Juniori M
Sauli-saunahattu Herra Löyly Juniori M Sauli-saunahattu Herra Löyly Juniori M
by itu

Sauli-saunahattu Herra Löyly Juniori M

Tuotetta rajoitettu erä.

Käsin huovutettu 100 % kotimaista alpakanvillasta - helppoon ja rentoon saunomiseen

28,62 €
159,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Tekotapa:
Käsin huovutettu saunahattu

Materiaali:
100 % kotimainen alpakanvilla. JS'Alpacas - Sastamala

Koko:
n.  57-60 cm (M)

Hoito- ja pesuohje:
Huopa on ns. itsepuhdistuvaa joten tuuletus usein riittää, yksin kertaisimmillaan jätä lauteille lepääämään. Lumipesu tai pakottavassa tarpeessa vesipesu kädenlämpöisellä kevyesti mäntysuopaliuoksella, huuhtelu, kierrä kuivaksi ja muotoile märkänä pään mukaan ja laita kuivumaan. 

Info: Saumaton.  Materiaalin vahvuus voi vaihdella tuotteessa koska käsityötä, vaikka jostain kohtaa saattaa kuultaa valo läpi, se ei heikennä tuotteen toimivuutta. Ajatus on simppeli, huopahattu suojaa korvat ja koko pään löylyn kuumuudelta. Saunominen on miellyttävämpää ja hauskempaa. Saunahattu suojaa lookkiasi, oli se sitten "kekkos-tyylinen", iloisesti/tyylikkäästi värjätyt, tai muuten käsitellyt hiukset. Se saa väripurkissa luvatun kiillon kestämään pidempään ja hidastaa ilkeiden kaksihaaraisten syntyä. Saunahatusta monet ovat saaneet apua esim. saunomisen jälkeiseen huonovointisuuteen. Lääkärit ovat jopa määränneet potilailleen saunahatun käytön jos he ovat riskiryhmässä sydämmen-/verenkiertohäiriöille. Saunahattu toimii myös paljussa/kylpytynnyrissä, avantouinnilla ja vaikka suojana sille kesäiselle auringolle olit sitten vain rannalla, kadulla taikka heinäpellolla.

Alpakan villa on kestävää, hienoa, kevyttä ja pehmeää. Villa on myös erittäin hyvin lämpöä eristävää, sillä villa on ontelokuitu. Siinä ei ole lanoliinia eikä lampaanvillalle ominaista karheutta, joten sopii monille allergigoille.


Uniikki tuote - design by itu - Handmade in Finland

Alennuksen syy:
testi - ei jälleenmyyntiin.

Arvostelut 0 arvostelua
Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Lisää villaa