Toimitusehdot


Yleistä

Saunahattukauppa.fi on by itun ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy by itu (2369855-2, Koivukuja 15, 38460 Sastamala, 040-3715130). by itu pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiini sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. 

Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa, tiloissa jossa on koira.

Jotta voisin tarjota sinulle mahdollisemman parhaan saunahatun, huovutan sen villan luonnonsävyistä, jolloin villa on lähimpänä niitä parhaita ominaisuuksiaan mitä villa voi tarjota. Jokainen käsittely heikentää eli langat/hahtuvat ovat usein useamman pesun tai käsittelyn käyneitä, väriaineista puhumattakaan. Osa väriaineista saattaa sisältää raskasmetalleja ja aiheuttaa käyttäjälleen reaktion. Värilliset villat pysyvät kyllä valikossa värillisiä haluaville. Huomioithan mahdollisen yliherkyyden villalle. Eli tuotteessa ei ole virhettä jos olet villalle tai väriaineille allerginen, huomio tämä tilatessasi.
 


Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/ Maksutavat Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja (Enterpay Lasku yritykselle ei käyössä). MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: helpdesk@vismapay.com Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta


Voit maksaa ostokset verkkomaksuna, ennakkolasku = Jälleenmyyjät.

Mahdollisten lasku- ja osamakksupalveluiden korot määräytyvät palveluntarjojan mukaan. 

Ennakkolaskun maksuehto on 2 pv ja tilaus toimitetaan kun suoritus näkyy tilillä.PayPal liitetty 30.12.2020 lue lisää


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.

Tarkista aina että yhteistietosi ovat oikein.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla toimitusaika riippuu tilauskannasta ja tuotteesta.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Alennustuotteilla ja tuotteilla jota muuntelen kuluttajan toiveiden mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi - ei ole palautus- ja vaihtooikeutta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, puhdas, alkuperäispakkauksessa, tuotemerkit yhä kiinnitettynä ja muuttumaton, tällöin hyvitän tuotteesta maksamasi hinnan. Avainlippu-tarran, hintalapun, ja pakkausmateriaalin puuttuessa, mutta muutoin tuote on aiemmin mainitun veroinen palautan tuotteen ostohinnasta 75 %, sitten kun olen vastaanottanut tuotteen ja todennut sen kunnon. Mikäli haluat vaihtaa virheettömän tuotteen toiseen, veloitan lähetyksestä uudet toimituskulut.

Tilauksesta valmistettavat tuotteet (joita ei yksilöity) vaikka maksusuoritetaan ennakkoon, peruutuksen yhteydessä palautus on 85 % tilauksen arvosta jos peruutus tulee 24 h sisällä tilauksesta, ja  24 h jälkeen 65 % tuotteen arvosta jos tilaus on tehty tai aloitettu esim. tilattu tarvittava materiaali.

Huomioithan että kyseessä on käsityönä tehdyt tuotteen, joten poikkeamia saattaa esiintyä ja ne eivät ole syy palauttaa tuotetta. Neuleissa on langan valmistajan antamat pesusuositukset. Palautus- tai vaihtamisasioissa ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse: byitu.fi(@)gmail.com tai soittamalla 040 37 151 30. Palautus kulut maksaa asiakas.

Logo- tai tuotteilla joita muutetaan asiakkaan toiveiden mukaiseski tai selvästi vastaamaan asaikkaan yksilöityjä/henkilökohtaisia tarpeita:

  • ennakkomaksu on 100 % tuotteen/tilauksen loppusummasta, kun ko. summa on maksettu aloitan tilauksen tuotteen/tuotteiden valmistamisen.
  • kun tilaus on valmis laitan kuvan ja lähetän tilauksen kun suoritus näkyy tilillä.
  • näillä ei ole peruutusoikeutta.


Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on virheellinen, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen byitu.fi@gmail.com ja myös olla puhelimitse yhteydessä 040-3715130. Tuotteen palauduttua tukin virheellisyyden ja lähetän mahdollisuuksien mukaan vastaavan kaltaisen tuotteen vioittuneen tilalle tai palautan maksetun summan "Tuotteen palautusoikeus tai vaihtaminen"-kohdassa kerrotuin edellytyksin. Rahojen palautusta varten pyydän ilmoittamaan tilinumeron. Palautus kulut maksaa asiakas.
 

Riitatilanteet

Riita tilanteet rataistaan: Kuluttajariitalautakunta, Hämeentie 3, PL 306, 00531 HELSINKI, puh. 029 566 5200, kril@oikeus.fi, Avoinna ma-pe 8.00-15.00 http://www.kuluttajariita.fi


Noutamatta jättäminen

Tulkitsen postipaketin noutamatta jättämisen tilauksen peruuntumiseksi ja laskutan tai vähennän palautussummasta tällaisessa tapauksessa 19,00 euron kulun. Tilauksen summan (miinus käsittelykylu) palautan kun tilaus on saapunut takaisin ja voin varmistaa tuotteiden kunnon. Uudelleen lähettminen tapahtuu peruutusmaksun ja uuden postimaksun summan suorituksen jälkeen.
 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä minuun eli Ituun 040-3715130 tai byitu.fi(@)gmail.com.

#2021-06-10
#2021-02-08
#2020-12-30
#2020-06-24


Tuunaa mieluinen: Nimi - Ripustuslenkki - Lisää villaa