by itu - saunahattukauppa.fi - byitu.fi @ byitu.fi - 040 37 151 30 - Info in English


Ostoskori

Referenssit

Joulukuussa 2023

Aki otti yhteyttä, että valmistanko personoituja saunahattuja. Toki - pikaluonnokset paperille kuulakärkikynällä ja siitä se sitten lähti - tosin pienin muutoksin ja hyvä niin. Jälleen kerran Satu-saunatonttu pääsi pohjamalliksi toiseen ja Kuusi malli syntyi ihan tätä projektia varten.

Kiitos luottamuksesta
Rinkkasatiainen OySyksyllä 2023

Nämä ihanat hahmot tulivat yllätystilauksesta. Saivat huhtikuussa syntyneen saunahatun seurauksesta jatkoa. Suunnittelin vähän niin kuin vahingossa logon ja sitten Siiri kysyi piirroshahmoja uudistuville kotisivuilleen kuvaamaan mm. verkkokauppaa, yhteistietoja jne... 

Ensimmäinen kuvitustyöni siis syntyi tällein vahingossa

Kiitos luottamuksesta
Perinnesaunottaja Siiri Koski ja vastassa.fi


Heinäkuussa 2023.

Juuri kun olin saanut postiin Satu-saunahattu JÄRVELÄ lähetyksen tuli yhteyden otto logollisista saunahatuista.

Teams palaverissa valikoitui kaksi mallia joihin logon huovutin. Syntyi uudet Satu-saunahattu Sauna Ballmovers ja Saunatonttu Ballmovers saunahatut. Nämäkin suomenlampaanvillasta käsin huovutetut, kuten logokin.
Kiitos luottauksesta
Ballmovers Oy 


Heinäkuussa 2023

Lähtivät ensimmäiset JÄRVELÄ saunahatut Järvelän Avanto - sauna, palju ja avanto kohteeseen. Asia tuli vireille jo keväällä, silloin tein tarjouksen, mutta heillä oli logo uusimisen alla niin jäätiin odottamaan uutta. Kun sain sitten uuden logon pikaluonnoksen.

Nämäkin ovat suomenlampaanvillasta käsin huovuettu.

Kiitos luottamuksesta
Villa Järvelä Oy


Marraskuussa 2022  

Saapui sähköposti viesti jossa kerrottiin, että heidän Itävaltalainen päämiehensä haluaa antaa joillekin saunomista harrastaville asiakkailleen lahjaksi saunahatut ja nimenomaan suomalaiset saunahatut.

Hyvin tyytyväisiä tuntuivat olevan kommentin perusteella kun lähetin kuvan valmiista saunahatuista. Ne huovutin suomenlampaan villasta.

Kiitos luottamuksesta
Doppelmayr Finn Oy


Marraskuussa 2022 

Rajaportin sauna –  (1. tilaus) Tampereen Pispalassa toimiva vanhin toiminnassa oleva yleinen sauna halusi tarjota mahdollisemman hyvän saunahatun myyntiin asiakkailleen.

Kiitos luottamuksesta
Pispalan Saunayhdistys ry


Elokuussa 2021

Halusin katsoa miten yritysten logo huovuttautuu saunahattuun. Sillä brodeeraus ei kuulu saunahattuun.
Herkkujuustolan logo on varsin koukeroinen, joten hyvä haaste.
Elokuussa 2021 tuokin tuli kokeiltua täysin koukeroin ja pelkistetty. Saunahatut vein sitten Peterille ja Jennille.


Ylen Tampereen puvustamo oli syksyllä 2019 yhteydessä, ja tilaukseen tuli viisi saunatonttu hattua.

Piparkakkutalon rakentamisvaiheessa tontut huovuttamieni saunahattujeni kanssa tulevat apuun, olisiko kohta jossain 20 minuutin korvilla.

Katso Pikkukakkosen Joulukonsertti 2019 Areenasta


2017 marraskuussa

Kädentaito messuilla Tampereella Ylen puvustuksen edustaja ihastui kyseiseen saunahattuun. Saunahattu oli tulossa Tv-kanavan Aamunallelle ja teemaan sopivaksi hän halusi hieman lisää oksia - eli rastat ovat lisättynä alkuperäiseen malliin. 

En tiedä missä jaksossa Aamunallella tämä oli, vai oliko? Aamunallella on aika mahtava pää, joten kiinnitys jäi itseäni mietityttämään.


Systeri vinkkasi 2016 tammikuussa, että Radio Suomi Popin juontaja Sami Kuronen tarvis villasukat. Hän sai varmaan monet. Itse valmistin nämä.
Katso Samin reaktio Radio Suomi Popin Instagram tililtä.

Tästä pieni jatkoseuraamus oli pipo, joka päätyi Jennille.